WAT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS?

 • no title

  Terras aanleg in Bilthoven

  Geplaatst door ingridvolke op 23 mrt. '15  |  9½ jaar actief op Marktplaats
  Dave heeft heel goed werk geleverd met het egaliseren van de grond en leggen van terrastegels bij de aanleunwoning van mijn moeder. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en advies.

 • no title

  Schutting Plaatsen in Zeist

  Geplaatst door Eugene op 21 apr. '15  |  7 jaar actief op Marktplaats
  Naar aanleiding van de postitieve reacties op marktplaats hadden we besloten om Dave onze schutting te laten plaatsen. Geen spijt van gehad. In zeer korte tijd een lange schutting kaarsrecht geplaatst. Oude schutting en alle klimop planten en bomen werden netjes afgevoerd. Grond werd netjes egaal gemaakt. We zijn uiterst tevreden over het resultaat. Zullen geen moment twijfelen om weer in te huren als het nodig is. Buiten dat Dave vakkundig en passie heeft voor de tuin, is hij zeer vriendelijk en heel prettig in de omgang. Zeker aan te raden, ook voor de prijs. Nogmaals bedankt Dave en tot de volgende keer. Groetjes, Eugene en Cynthia
    - 

 • no title

  Mooie nieuwe achtertuin in Woudenberg

  Geplaatst door gbruinse op 26 apr. '15  |  8½ jaar actief op Marktplaats
  Wij kunnen ons de negatieve aanbeveling niet voorstellen. Een aantal weken geleden heeft Dave onze achtertuin opnieuw gedaan,nadat hij 3 jaar geleden onze voortuin had bestraat. \Wederom mooi werk geleverd hoor. Zeer tevreden ook over de kosten en de service. Ongelovelijk in welk tempo jij kan werken en niet eens de tijd nemen om te lunchen, petje af. Hartelijk dank Oh ja,De buren hebben jullie telefoon nummer al gevraagd. Groeten Gerrit uit Woudenberg

 • no title

  Sierbestrating voortuin in Hoogland

  Geplaatst door Edwin op 26 jun. '15  |  8 jaar actief op Marktplaats
  Met een vriendengroep hebben we de inrichting van de tuin van een vriendinnetje verzorgd. Van straatwerk hebben we geen verstand, dus op zoek naar een vakman. Wij waren zeer ongeorganiseerd, maar door de tips van Dave en Marjolein kwamen we op het juiste idee. Alle afspraken werden duidelijk op de mail gezet. We wisten dus waar we aan toe waren en alle verwachtingen, die hooggespannen waren, zijn helemaal waar gemaakt. Het is duidelijk, Dave en Marjolein zijn goed in wat ze doen. Ze staan de klant bij in alle wensen en ideeën, dragen hun kennis en ervaring graag over aan de klant. Afspraken zijn duidelijk, staan op papier en worden nagekomen. Het zijn vakmensen met passie voor tuinen en klanten. Het vriendinnetje is superblij met haar tuin. Wij als vrienden genieten van haar enthousiaste verhalen en mooie foto's. Ik weet wel wie wij vragen als er nog eens wat moet gebeuren!!!
    - 

 • no title

  Tuin aanleggen in Utrecht

  Geplaatst door Valery op 05 okt. '15  |  7 jaar actief op Marktplaats
  Deze zomer hebben wij onze tuin laten aanleggen door Dave. We hebben via Marjolein (zijn vrouw) goed contact via de mail gehouden en met Dave hebben we onze wensen besproken. Na samen het ontwerp gemaakt te hebben (veel goede adviezen van Dave gekregen hiervoor) is Dave aan de slag gegaan. Tijdens het werk kwamen er nog wat vragen naar boven vanuit Dave die hij altijd eerst overlegd voordat hij verder gaat. Zo heeft hij ons goed advies gegeven over onze lichten in de tuin. Je merkt dat Dave een vakman is die altijd goed meedenkt, de beste adviezen geeft en secuur en binnen zijn planning werkt. Wij zijn enorm blij dat we onze tuin door hem hebben laten aanleggen! Hij is echt een professional en zijn vrouw is even belangrijk. Marjolein is degene die alles tot in de puntjes regelt qua communicatie en het inplannen van Dave. Echt super!

 • no title

  Bestrating voor- en zijtuin in IJsselstein

  Geplaatst door Ooms-Sergeeva op 19 okt. '15  |  10 jaar actief op Marktplaats
  Dave en medewerker hebben snel en vakkundig in een ochtend onze voortuin bestraat en borderafzetting langs de zijtuin aangelegd. Geheel volgens afspraak gedaan, overlegd waar nodig en alles keurig afgewerkt. Goeie ervaring met dit bedrijf! We zijn van plan om onze achtertuin ook door Dave te laten doen.

 • no title

  Herbestrating verzakt tegelwerk in Huizen

  Geplaatst door mevrouw S op 22 okt. '15  |  7 jaar actief op Marktplaats
  Dave Singh en zijn medewerkers zijn heel harde werkers. In no time hadden ze de hele carport, garage en tuinpad opnieuw bestraat. En heel netjes en vakkundig! En dat alles voor een redelijke prijs. Geen klus te zwaar of te hoog, ze doen zelfs nog iets extra. Wij kunnen Dave van harte aanbevelen.

 • no title

  carport en garage opnieuw bestraat in Huizen

  Geplaatst door Marjolijn Stolker-Vermaat op 26 okt. '15  |  9½ jaar actief op Marktplaats
  Ook wij zijn ontzettend tevreden over het werk van Dave en zijn medewerkers. Ze werken goed en hard voor een goede prijs. Zonder mopperen doen ze extra dingen, dat was erg fijn. Wat ook fijn is: ze werken echt supersnel! Voor we het wisten was onze gehele carport en garage opnieuw bestraat, super! Dank jullie wel.

 • no title

  oprit bestraten in Ede

  Geplaatst door Peggy op 18 jan. '16  |  6 jaar actief op Marktplaats
  Wij hebben onze oprit opnieuw laten bestraten. Fantastisch zoals er met ons meegedacht werd. Het is echt heel mooi geworden. Wij hebben zelfs een groot gedeelte van onze tegels kunnen hergebruiken. Van een eenvoudige oprit met grindtegels heeft Dave een prachtige oprit met klassieke uitstraling gemaakt. Echt heel netjes en vakkundig gedaan. Wij zijn uitermate tevreden. De afspraken zijn allemaal keurig nagekomen. Heel erg bedankt Marjolein en Dave.